Just cool. Enjoy

Diskusní téma: Diskuze

Datum
Vložil
Titulek

Vydržet

Ahoj Honzo,
Tvá reklama ve škole se vyplatila, doufám, že se ti zvedne návštěvnost. Líbí se mi tvoje myšlenka, udělat web pro svou třídu už v primě, hodí se Vám to na spoustu věcí do školy (sdílení souborů, taháky ke stažení atp...) a jakmile školu opustíte, budete mít kam se vracet za kamarády, teda alespoň virtuálně.
Pročítal jsme si diskuzi, návštění knihu atd. a všiml jsem si, že se neustále opakují dva podněty - vzhled, aktualizace, tak bych vás chtěl jen na něco málo upozornit: vzhled stránek se může měnit v průběhu tvorby hodně často, aby byl vždy pro čtenáře přitažlivý, takže je dostatek prostoru pro nápady Vás všech a nejen Honzovi. Co se týká aktualizací, tak jsem si nikde nevšiml, že by Honza vydával tento web za svůj osobní, ba naopak všude se píše, že je pro třídu. Tak proč by se nemohli zapojit všichni? Pošlete Honzovi, co chcete zveřejnit, co Vás zaujalo nebo co si myslíte, že yb se mohlo ostatním hodit.
To bylo jen pár rad od těch, co se jim to nepodařilo, právě proto, že nebyl zájem ze strany ostatních. Třeba Vám to pomůže. Tak držím palce a doufám, že se zadaří a web bude vzkvétat:)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Vydržet

Dík za podporu a cenné rady, opravdu by se mi hodilo kdyby mi ostatní posílali nějaké materiály. Určitě sem někam napíšu svůj email a hned bude web plný všeho, co se líbí celé třídě. (Jen ten Martinin nápad s barbínama v záhlaví se mi moc nelíbí :-))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Vydržet

můj nápad ? esi můj,tak to ses asi spletl,nebo to byl můj překlep! já barbiny nesnášííím ! fujky,fuj!!!!!!!!!! barbíny jsou bleeee!

Datum
Vložil
Titulek

aktulizace

honzo,víc totu aktualizuj plsky :) já sem chodím tak jednou za tři dny a je to tu vždy stejný. když jsi webmaster,tak by jsi tu měl každý den,nebo aspon každý druhý den něco přidat ;-)

<< 1 | 2 | 3

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.